Betting

Betting, eller vadslagning som vi egentligen borde säga på ren svenska, är en populär och mycket gammal spelform. Den är enkel att organisera och kan utföras när, var och hur som helst. Många av oss har säkert som barn slagit vad om några kronor, eller lite godis, om någonting. ”Ska vi slå vad?” är en vanlig fras på såväl skolgårdar som lekplatser. Och när vi gjorde det bröt vi antagligen, tekniskt sett, mot spellagen. Sveriges skolgårdar är alltså fulla av farliga kriminella element och illegalt spelande.

Nå, riktigt så farligt är det kanske inte. Men faktum är att betting som organiserad spelform länge var förbjuden i Sverige. Det var först 1986, när Svenska Spel introducerade Oddset på marknaden, som det blev möjligt att slå vad om utgången av olika sportevenemang. Sedan dess har dock mycket hänt, som gjort att möjligheterna för den som gillar betting är i det närmaste oändliga. Internet gjorde att Svenska Spels spelmonopol kom i kraftig gungning. För den som vill spela numera finns det en uppsjö av alternativ, och vad gäller just betting är detta verkligen av godo.

För det första finns det helt enkelt fler objekt att spela på: vi är inte längre begränsade av vad Svenska Spel tycker vi ska spela på. Det är förstås en enorm fördel bara det, men det som är verkligt intressant är att olika spelbolag sätter olika odds. Tycker du att spelbolag X ger för dåliga odds för en match? Kanske spelbolag Y kan ge dig bättre odds?. De fördelar du som spelare får av detta är uppenbara.

Denna konkurrens tar sig dessutom andra former. De bonusar olika spelsajter erbjuder nya spelare kan vara mycket generösa: upp till, och till och med över, tusen kronor för att registrera dig är inte ovanligt. Och för dig som vill spela om pengar är det ju självklart trevligt att få ett extra tillskott i kassan redan från början. Så för betting-spelare ser marknaden just nu bra ut. Registrera dig hos flera välrenommerade spelbolag, och du kommer få en mängd bonuspengar att betta för. Betting är kanske den del av spelmarknaden som påverkats mest av internetspelande till spelarnas fördel.

 

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier